Taloyhtiön kattoremontti

Taloyhtiön kattoremontti suojaa kiinteistöä kosteudelta ja sään vaihteluilta. On erittäin tärkeää että kattoa huolletaan säännöllisesti koska erityisesti rankka talvi rasittaa kattoja. Taloyhtiön kattoremontin kustannukset ja kesto riippuvat aina remontin laajuudesta. Kun taloyhtiön kattoremontti tulee ajankohtaiseksi, helpoin tapa on ottaa yhteys Jokeripelti Oy:n edustajaan joka on erikoistunut taloyhtiöihin jo vuosien kokemuksella.

Taloyhtiön kattoremontti Jokeripelti Oy:ltä

Jokeripelti Oy tarjoaa taloyhtiöille täyden palvelun kattoremontin. Jokeripelti Oy toteuttaa laadukkaat kattoremontit aina sovitussa aikataulussa, eikä remontista aiheudu turhaa vaivaa asiakkaalle. Ennen remonttia tulemme paikan päälle kartoittamaan korjaustarpeen. Käymme taloyhtiön edustajan kanssa yhdessä läpi suunnitelman, jossa käsitellään katon ulkonäkö, käytettävät tarvikkeet, toteutuksen yksityiskohdat ja aikataulu. Annamme sitovan tarjouksen, jonka hyväksymisen jälkeen asiakkaan ei tarvitse olla huolissaan lisäkustannuksista tai aikataulun pitämisestä.

Me teemme remontin luvatussa aikataulussa ja sovittuun hintaan, unohtamatta kuitenkaan työturvallisuutta josta huolehdimme aina moitteettomasti henkilökuntaamme sekä taloyhtiön asukkaita ajatellen. Aikatauluissa otamme huomioon asukkaille parhaiten sopivan ajankohdan. Jos remontilla on kiire, katto vaikka vuotaa jo, taloyhtiön kattoremontti tehdään tarvittaessa nopeastikin. Usein kuvitellaan että kattoremontin voi tehdä vain keskellä kesää ja poutasäällä. Todellisuudessa talvi on mitä mainiointa aikaa toteuttaa kattoremontti, joten kannattaa hyödyntää kiireisen kesäsesongin ulkopuolinen aika, jolloin hinnatkin ovat huokeammat ja almanakassa on enemmän tilaa.


taloyhtiön kattoremontti vuodenajasta riippumatta

Taloyhtiön kattoremontti aina laadusta tinkimättä

Meille jokainen remontti on tärkeä ja toteutamme ne huolella ja laadusta tinkimättä. Emme lupaa kattoa ”parissa päivässä”, vaan lupaamme taloyhtiölle taatusti tuulet ja tuiskut kestävän katon sovitussa aikataulussa. Taloyhtiön kattoremontti - palvelumme sisältää aina itse vesikaton asennuksen aluskatteesta piipunhattuun asti. Varmistamme että mahdolliset laho- tai homevauriot korjataan asianmukaisesti ennen uuden katon asennusta. Tarkastamme myös välikaton eristeet ja tuuletuksen.

Taloyhtiön kattoremontin yhteydessä uusimme myös sadevesijärjestelmät, lumiesteet ja kattoturvatuotteet kuten palotikkaat ja kulkusillat. Lopuksi siivoamme jälkemme. Mottomme kuuluukin: viemme vanhat pois ja tuomme uudet tilalle. Jokeripelti Oy:n taloyhtiön kattoremontti on täyden palvelun kattoremontti. Kattomateriaalista riippuen asennustakuumme on 5-6 vuotta, materiaaleille jopa 20–50 vuotta. Kattoremontti on siis pitkälle tulevaan turvaa antava remontti.

Taloyhtiön vanhat katot saattavat myös sisältää asbestia, joten teemme myös asbestikartoituksen, jossa selvitämme vanhan katteen materiaalin. Jokeripelti Oy:llä on Aluehallintoviraston myöntämä asbestinpurkutyölupa, asbestipuruissa noudatamme aina tarkasti kaikkia virallisia määräyksiä ja asbestipitoiset jätteet hävitämme aina asiaankuuluvalla tavalla.

Laadukkaat materiaalit ja tarvikkeet takaavat laadun

Käytämme aina kotimaisia parhaita materiaaleja ja omat tuotantotilamme sekä osaava henkilökuntamme takaavat sen että Jokeripelti Oy:n taloyhtiön kattoremontti on oikea valinta teidän taloyhtiöllenne.

Taloyhtiöiden edustaja
Lasse Lilja 040-9382 553

Ota yhteyttä!

Lue myös: Peltikatto, Konesaumakatto, Tiilikatto

AAA-luokka logo
Luotettava kumppani logo
Rala pätevyys logo
Suomen peltiseppäyrittäjät logo