Julkisivuremontti Turku

Kaipaako talosi julkisivu uutta ilmettä?

Julkisivuremontti Turun alueella luonnistuu Jokeripelti Oy:ltä vankalla ammattitaidolla. Talon julkisivu on se osa taloa, joka näkyy. Siisti, hoidettu ja ympäristöönsä sopiva ilme talossa on ilo silmälle. Talon ulkoverhous ei ole kuitenkaan vain ulkonäkötekijä, vaan suojaa taloasi kosteudelta, ja sen kunnossa pitäminen ehkäisee suurempia vahinkojen muodostumisen talosi rakenteisiin. Ulkoverhous ja julkisivu kannattaa tarkastaa säännöllisesti ja uusia hyvissä ajoin. Huolella suunniteltu ja toteutettu julkisivuremontti säästää hintansa takaisin ja vältät mahdolliset suuremmat vesi- tai vuotovahingot talosi rakenteissa. Julkisivuremontti pidentää talosi elinkaarta ja nostaa sen rahallista arvoa, puhumattakaan talosi uudesta ilmeestä. Julkisivuremontti uudistaa talosi ja lisää sen käyttöikää vuosilla. Muista myös hyödyntää julkisivuremontista saatava kotitalousvähennys!

Julkisivuremontti Turku keltainen julkisivu

Julkisivuremontti Turku on helppo ja vaivaton valinta

Julkisivuremontti Turku on täyden palvelun remontti. Toteutamme julkisivuremonttisi laadukkaasti, sovitussa aikataulussa ja sinun toiveitasi kunnioittaen. Asiantuntijamme kartoittaa paikan päällä korjaustarpeen ja laatii yhdessä sinun kanssasi suunnitelman talosi ulkoverhouksen materiaaleista, ulkonäöstä, tarvikkeista, toteutuksesta ja aikataulusta. Antamamme tarjous on aina sitova, eikä sinun tarvitse varautua yllätyksiin sen paremmin hinnan kuin aikataulunkaan suhteen. Me teemme remontin luvatussa aikataulussa ja sovittuun hintaan. Ajoitamme remontin sinulle vaivattomimpaan ajankohtaan. Hyödynnä kesäsesongin ulkopuolinen kiireettömämpi ja hinnoiltaan edullisempi aika. Remontteja tehdään myös syksyllä ja talvella!


Julkisivuremontti Turku käyttää laadukkaita ja kotimaisia materiaaleja. Puupaneeliverhouksissamme on malleja ja värejä moneen makuun. Julkisivuremontin yhteydessä on järkevää myös tarkastaa lisäeristyksen tarve. Lisäeristys lisää asumismukavuutta, parantaa talosi energiatehokkuutta ja säästää tulevissa lämmityskustannuksissa hintansa takaisin. Toimitamme myös halutessasi taloosi uudet kotimaiset ja laadukkaat ikkunat. Teemme myös pelkästään ikkunoiden vaihtoremontteja. Mikäli teetät julkisivuremontin kattoremontin yhteydessä, saat tuntuvan yhteistoimitusedun ja säästät selvää rahaa.

Vanhan kerrostalon julkisivuremontti Turku

Julkisivuremontit alusta loppuun asiakkaan ehdoilla

Meille jokainen remontti on tärkeä ja toteutamme ne huolella ja laadusta tinkimättä. Emme lupaa valmista ”parissa päivässä”, vaan lupaamme sinulle taatusti laadukkaan ja säänkestävän julkisivun sovitussa aikataulussa. Julkisivuremonttimme sisältää aina itse ulkoverhoilun asennuksen lisäksi eristeiden ja rakenteiden tarkastuksen. Varmistamme, että mahdolliset vauriot korjataan asianmukaisesti ennen uuden verhoilun asennusta. Puramme vanhaa ja rakennamme uutta ja lopuksi siivoamme jälkemme. Mottomme onkin: Viemme vanhat pois ja tuomme uutta tilalle. Julkisivuremontti Turku on täyden palvelun julkisivuremontti ja takuulla elämäsi helpoin remontti!

Luotettava yhteistyökumppani Turun alueella ja ympäristökunnissa

Turun Jokeripelti on tunnettu ja luotettava peltituotteiden valmistaja ja taloremontteja toteuttava yritys Varsinais-Suomen alueella, pääalueenaan Turku ja ympäristökunnat. Jokeripellin oma tuotantolaitos Liedon Tuulissuolla, hyvien kulkuyhteyksien varrella takaa laadukkaat ja huolella valmistetut rakentamisen peltituotteet nopeasti ja joustavasti toimitettuna. Rakennus- ja remonttitarjouksemme tehdään aina sitoviksi siten että hinta pitää eikä yllättäviä lisäkustannuksia asiakkaalle tule. Pidämme kiinni sovitusta aikataulusta ja toteutamme rakennusprojektin kokonaisuutena. Koko toimitusprosessin ajan, tilauksesta toimitukseen, asioit yhden ja saman tutun yhteyshenkilön kanssa. Mitä ikinä kysyttävää sinulla matkan varrella tuleekin, puheluasi ei pompotella henkilöltä toiselle, vaan voit asioida ”oman” henkilösi kanssa.

Onko asuinpaikkasi Turku tai ympäristökunnat? Olisiko julkisivuremontti ajankohtainen? Ota yhteyttä ja kysy lisää. Ratkaisusi on Jokeripellin julkisivuremontti.

Jokeripelti lupaa sinulle vaivattoman ja taatusti vettä ja aikatauluja pitävän julkisivuremontin!

AAA-luokka logo
Luotettava kumppani logo
Rala pätevyys logo
Suomen peltiseppäyrittäjät logo