Kattoremontti Turku

Kattoremontti Turussa onnistuu Turun Jokeripelti Oy:ltä vankalla ammattitaidolla ja pitkällä kokemuksella.

Korjaa ennen kun on myöhäistä

Katto kannattaa tarkastaa säännöllisesti ja mahdollinen kattoremontti teettää jo hyvissä ajoin, ennen kun katto vuotaa ja vahingot ovat mittavat. Huolella suunniteltu ja toteutettu kattoremontti säästää hintansa takaisin ja vältät mahdolliset suuremmat vesi- tai vuotovahingot kattorakenteissasi. Muista myös hyödyntää kattoremontista saatava kotitalousvähennys!

Lue lisää kattoremontin rahoituksesta »

Kattoremontti Turku - rivitalon peltikattoremontti

Kattoremontti Turku - Meiltä elämäsi helpoin kattoremontti

Turun Jokeripelti tarjoaa täyden palvelun kattoremontit Turun alueella. Turun Jokeripelti toteuttaa kattoremonttisi laadukkaasti, aikataulussa ja siten, että sinulle ei aiheudu remontista turhia harmaita hiuksia. Asiantuntijamme kartoittaa paikan päällä korjaustarpeen ja laatii yhdessä sinun kanssasi suunnitelman katon ulkonäöstä, tarvikkeista, toteutuksesta ja aikataulusta. Antamamme tarjous on aina sitova, eikä sinun tarvitse varautua yllätyksiin sen paremmin hinnan kuin aikataulunkaan suhteen. Me teemme remontin luvatussa aikataulussa ja sovittuun hintaan. Aikatauluissa otamme huomioon sinulle parhaiten sopivan ajankohdan. Jos remontilla on kiire, katto vaikka vuotaa jo, teemme remontin tarvittaessa nopeastikin. Pääsääntöisesti kuitenkin ajoitamme remontin sinulle vaivattomimpaan ajankohtaan. Usein kuvitellaan, että kattoremontin voi tehdä vain keskellä kesää ja poutasäällä. Todellisuudessa talvi on mitä mainiointa aikaa toteuttaa kattoremontti, joten kannattaa hyödyntää kiireisen kesäsesongin ulkopuolinen aika, jolloin hinnatkin ovat huokeammat ja almanakassa enemmän tilaa.

Tutustu remonttikohteisiimme »

Meille jokainen remontti on tärkeä ja toteutamme ne huolella ja laadusta tinkimättä. Emme lupaa kattoa ”parissa päivässä”, vaan lupaamme sinulle taatusti tuulet ja tuiskut kestävän katon sovitussa aikataulussa. Kattoremontti Turku –palvelumme sisältää aina itse vesikaton asennuksen lisäksi alusrakenteiden tarkastuksen. Varmistamme, että mahdolliset laho- tai homevauriot korjataan asianmukaisesti ennen uuden katon rakentamista. Tarkastamme myös välikaton eristeet ja tuuletuksen. Uusimme myös halutessasi sadevesijärjestelmät, lumiesteet ja kattoturvatuotteet kuten palotikkaat ja kulkusillat. Lopuksi siivoamme jälkemme. Mottomme onkin: Viemme vanhat pois ja tuomme uutta tilalle. Kattoremontti Turku on täyden palvelun kattoremontti ja takuulla elämäsi helpoin remontti!

Kattoremontti saaristossa hankalissakin kohteissa

Kattoremontti Turku projektit Taloyhtiölle

Laadukkaat materiaalit ja tarvikkeet

Turun Jokeripelti korjaa tiilikatot, peltikatot ja konesaumatut peltikatot. Uusimme myös kattoturvatuotteet, sadevesijärjestelmät ja lumiesteet. Katemateriaalit meille toimittaa kotimainen Rautaruukki, jonka laadukkaat tuotteet tunnetaan ympäri Suomen. Piipun pellitykset ja muut katon peltiosat teemme valmiiden standardiosien sijaan omalla tuotantolaitoksellamme Turussa mittatilaustyönä juuri sinun kattoasi varten. Näin takaamme varmasti tiiviit ja vedenpitävät läpiviennit. Voit kysyä kattopeltituotteitamme muutenkin jos tarvitset kattoosi uudet läpiviennit vaikkapa uuden hormin asennuksen yhteydessä. Myönnämme työllemme ja materiaaleille markkinoiden pisimmät takuut. Kattomateriaalista riippuen asennustakuu on 5-6 vuotta, materiaaleille jopa 20-50 vuotta. Kattoremontti on siis pitkälle tulevaan turvaa antava remontti.

Luotettava yhteistyökumppani kattoasioissa

Turun Jokeripelti on tunnettu ja luotettava kattotarvikkeiden ja peltituotteiden valmistaja ja asentaja Varsinais-Suomen alueella, pääalueenaan Turku ja ympäristökunnat. Jokeripellin oma tuotantolaitos Turun Kärsämäessä hyvien kulkuyhteyksien varrella, takaa laadukkaat ja huolella valmistetut kattopeltituotteet nopeasti ja joustavasti toimitettuna. Palvelemme kattoihin liittyvissä asioissa aina asiantuntevasti ja luotettavasti. Tarjouksemme tehdään aina sitoviksi siten että hinta pitää eikä yllättäviä lisäkustannuksia asiakkaalle tule. Pidämme kiinni sovitusta aikataulusta ja toteutamme kattoremontin kokonaisuutena koko katon kunnon ja toimivuuden huomioiden. Koko toimitusprosessin ajan, tilauksesta toimitukseen, asioit yhden ja saman tutun yhteyshenkilön kanssa. Mitä ikinä kysyttävää sinulla matkan varrella tuleekin, puheluasi ei pompotella henkilöltä toiselle, vaan voit asioida ”oman” henkilösi kanssa.

Onko asuinpaikkasi Turku tai ympäristökunnat? Kaipaako kattosi korjausta? Ota yhteyttä ja kysy lisää. Kattoremonttiasioissa ratkaisusi on Turun Jokeripelti.

Jokeripelti lupaa sinulle vaivattoman ja taatusti vettä ja aikatauluja pitävän kattoremontin!

Kattoremontti Turku - Turun Jokeripelti Oy - Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä Turun Jokeripeltiin ja pyydä tarjous »

Tutustu tarkemmin Turun Jokeripelti Oy:n tekemiin kattoremontteihin »

AAA-luokka logo
Luotettava kumppani logo
Rala pätevyys logo
Suomen peltiseppäyrittäjät logo