Kattoremontti yksityisille

Kattoremontti Turussa onnistuu Turun Jokeripelti Oy:ltä vankalla ammattitaidolla ja pitkällä kokemuksella.

Pyydä tarjous kattoremontista

Korjaa ennen kuin on myöhäistä

Katto kannattaa tarkastaa säännöllisesti ja mahdollinen kattoremontti teettää jo hyvissä ajoin, ennen kun katto vuotaa ja vahingot ovat mittavat. Huolella suunniteltu ja toteutettu kattoremontti säästää hintansa takaisin ja vältät mahdolliset suuremmat vesi- tai vuotovahingot kattorakenteissasi. Muista myös hyödyntää kattoremontista saatava kotitalousvähennys!

Lue lisää kattoremontin rahoituksesta »

 

Kattoremontti Turku

Kattoremontti Turku

Meiltä elämäsi helpoin kattoremontti

Arviointi

Katon arviointi

Vesikatteen kunnon ja korjaustarpeen arviointi paikan päällä

lisäselvitykset

lisäselvitykset

Selvitetään, tarvitaanko lisäksi: yläpohjan lisälämmöneristystä, muutoksia kattorakenteisiin tms, asbestikartoitusta tai -purkua.

tarjous

tarjous

Annamme sitovan tarjouksen.

aikataulu

projektin aikataulutus

Remontti pyritään aina toteuttamaan asiakkaan kannalta sopivimpaan aikaan. Huomioimme kiireelliset tapaukset.

remontti

Kattoremontti

Kattoremontin toteutus ammattitaidolla ja aikataulussa

lopputulos

huolellinen lopputulos

Jätämme jälkeemme huolella toteutetun katon ja siistityn ympäristön

Täyden palvelun kattoremontit Turun alueella

Turun Jokeripelti toteuttaa kattoremonttisi laadukkaasti, aikataulussa ja siten, että sinulle ei aiheudu remontista turhia harmaita hiuksia. Asiantuntijamme kartoittaa paikan päällä korjaustarpeen ja laatii yhdessä sinun kanssasi suunnitelman katon ulkonäöstä, tarvikkeista, toteutuksesta ja aikataulusta.

Kutsu meidät ilmaiselle kartoituskäynnille

Antamamme tarjous on aina sitova, eikä sinun tarvitse varautua yllätyksiin sen paremmin hinnan kuin aikataulunkaan suhteen. Me teemme remontin luvatussa aikataulussa ja sovittuun hintaan. Aikatauluissa otamme huomioon sinulle parhaiten sopivan ajankohdan. Jos remontilla on kiire, katto vaikka vuotaa jo, teemme remontin tarvittaessa nopeastikin. Pääsääntöisesti kuitenkin ajoitamme remontin sinulle vaivattomimpaan ajankohtaan. Usein kuvitellaan, että kattoremontin voi tehdä vain keskellä kesää ja poutasäällä. Todellisuudessa talvi on mitä mainiointa aikaa toteuttaa kattoremontti, joten kannattaa hyödyntää kiireisen kesäsesongin ulkopuolinen aika, jolloin hinnatkin ovat huokeammat ja almanakassa enemmän tilaa.

Tutustu remonttikohteisiimme »

 

Kattoremontti Turku

Kattoremontti Turku

Jokainen remonttikohde on tärkeä

Meille jokainen remontti on tärkeä ja toteutamme ne huolella ja laadusta tinkimättä. Emme lupaa kattoa ”parissa päivässä”, vaan lupaamme sinulle taatusti tuulet ja tuiskut kestävän katon sovitussa aikataulussa. Kattoremontti Turku –palvelumme sisältää aina itse vesikaton asennuksen lisäksi alusrakenteiden tarkastuksen. Varmistamme, että mahdolliset laho- tai homevauriot korjataan asianmukaisesti ennen uuden katon rakentamista. Tarkastamme myös välikaton eristeet ja tuuletuksen. Uusimme myös halutessasi sadevesijärjestelmät, lumiesteet ja kattoturvatuotteet kuten palotikkaat ja kulkusillat. Lopuksi siivoamme jälkemme. Mottomme onkin: Viemme vanhat pois ja tuomme uutta tilalle.

 

Kattoremontti Turku - rivitalon peltikattoremontti

Laadukkaat materiaalit ja tarvikkeet

Turun Jokeripelti korjaa tiilikatot, peltikatot ja konesaumatut peltikatot. Uusimme myös kattoturvatuotteet, sadevesijärjestelmät ja lumiesteet. Katemateriaalit meille toimittaa kotimainen Rautaruukki, jonka laadukkaat tuotteet tunnetaan ympäri Suomen. Piipun pellitykset ja muut katon peltiosat teemme valmiiden standardiosien sijaan omalla tuotantolaitoksellamme Turussa mittatilaustyönä juuri sinun kattoasi varten. Näin takaamme varmasti tiiviit ja vedenpitävät läpiviennit. Voit kysyä kattopeltituotteitamme muutenkin jos tarvitset kattoosi uudet läpiviennit vaikkapa uuden hormin asennuksen yhteydessä. Myönnämme työllemme ja materiaaleille markkinoiden pisimmät takuut. Kattomateriaalista riippuen asennustakuu on 5 vuotta, materiaaleille jopa 20-50 vuotta. Kattoremontti on siis pitkälle tulevaan turvaa antava remontti.

Luotettava yhteistyökumppani kattoasioissa

Turun Jokeripelti on tunnettu ja luotettava kattotarvikkeiden ja peltituotteiden valmistaja ja asentaja Varsinais-Suomen alueella, pääalueenaan Turku ja ympäristökunnat. Jokeripellin oma tuotantolaitos Turun Kärsämäessä hyvien kulkuyhteyksien varrella, takaa laadukkaat ja huolella valmistetut kattopeltituotteet nopeasti ja joustavasti toimitettuna. Palvelemme kattoihin liittyvissä asioissa aina asiantuntevasti ja luotettavasti. Tarjouksemme tehdään aina sitoviksi siten että hinta pitää eikä yllättäviä lisäkustannuksia asiakkaalle tule. Pidämme kiinni sovitusta aikataulusta ja toteutamme kattoremontin kokonaisuutena koko katon kunnon ja toimivuuden huomioiden. Koko toimitusprosessin ajan, tilauksesta toimitukseen, asioit yhden ja saman tutun yhteyshenkilön kanssa. Mitä ikinä kysyttävää sinulla matkan varrella tuleekin, puheluasi ei pompotella henkilöltä toiselle, vaan voit asioida ”oman” henkilösi kanssa.

Onko asuinpaikkasi Turku tai ympäristökunnat? Kaipaako kattosi korjausta? Ota yhteyttä ja kysy lisää. Kattoremonttiasioissa ratkaisusi on Turun Jokeripelti.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Jokeripelti lupaa sinulle vaivattoman ja taatusti vettä ja aikatauluja pitävän kattoremontin!

Pyydä tarjous kattoremontista

Tutustu tarkemmin Turun Jokeripelti Oy:n tekemiin kattoremontteihin »

AAA-luokka logo
Luotettava kumppani logo
Rala pätevyys logo
Suomen peltiseppäyrittäjät logo