Perinteinen konesaumakatto

Jokeripelti valmistaa perinteisiä konesaumakattoja. Jokeripellin ammattipeltisepät taitavat kädentaitoja vaativat konesaumakatot alusta loppuun. Oikein asennettuna konesaumakatto kestää isältä pojalle.

Konesaumakattoja on valmistettu jo vuosisatoja, konesaumattupeltikatto on edullinen arvokate. Konesaumakatossa kaikki saumat on tuplasaumattu ja pellit kiinnitetty piilokiinnikkein, näin konesaumakatto on täysin vesitiivis eikä siihen tehdä asennuksessa yhtään ruuvireikää.

Pyydä tarjous konesaumakatosta »

 

konesaumakatto Turku - katto sellaisena kuin haluat

Tutustu konesaumakatto­referensseihimme »

Konesaumakatto Turku – kestävä ja arvostettu valinta

Klassinen konesaumakatto sopii niin uuteen moderniin taloon kuin vanhaankin taloon. Saumakatto voidaan myös valmistaa väripellistä, näin saat konesaumakattosi juuri sellaisena kuin haluat. Konesaumakattoon on myös mahdollista asentaa niin sanotut ”jalkarännit”, jotka saumataan itse peltikattoon. Näin ne myös toimivat samalla konesaumakaton lumiesteenä. Konesaumatun katon voi myös valmistaa kuparista tai alumiinista. 

Näin projekti kanssamme etenee

Arviointi

Katon arviointi

Vesikatteen kunnon ja korjaustarpeen arviointi paikan päällä

lisäselvitykset

lisäselvitykset

Selvitetään, tarvitaanko lisäksi: yläpohjan lisälämmöneristystä, muutoksia kattorakenteisiin tms, asbestikartoitusta tai -purkua.

tarjous

tarjous

Annamme sitovan tarjouksen.

aikataulu

projektin aikataulutus

Remontti pyritään aina toteuttamaan asiakkaan kannalta sopivimpaan aikaan. Huomioimme kiireelliset tapaukset.

remontti

Kattoremontti

Konesaumakattoremontin toteutus ammattitaidolla ja aikataulussa

lopputulos

huolellinen lopputulos

Jätämme jälkeemme huolella toteutetun katon ja siistityn ympäristön

Konesaumakatot pientaloihin ja isompiin kohteisiin ympäri Etelä-Suomen

Rakennamme saumakattoja ympäri Etelä-Suomen. Konesaumakatto sopii niin pientaloihin kuin isompiinkin kohteisiin. Jokeripellin aidot peltisepät ovat valmiina asentamaan juuri sinun kattosi. Teemme myös tarvittaessa konesaumakaton paikkauksia.

 

Valmis konesaumakatto kohteessa

Valmis konesaumakatto kohteessa

 

Luotettava toimija alueella Turku ja Varsinais-Suomi

Turun Jokeripelti Oy on tunnettu ja luotettava kattotarvikkeiden ja peltituotteiden valmistaja ja asentaja Varsinais-Suomen alueella, pääalueenaan Turku ja ympäristökunnat. Jokeripellin oma tuotantolaitos Liedon Tuulissuolla, hyvien kulkuyhteyksien varrella, takaa laadukkaat ja huolella valmistetut kattopeltituotteet nopeasti ja joustavasti toimitettuna. Palvelemme kattoasioissa aina asiantuntevasti ja luotettavasti.

Tarjouksemme tehdään aina sitoviksi siten että hinta pitää eikä yllättäviä lisäkustannuksia asiakkaalle tule. Pidämme kiinni sovitusta aikataulusta ja toteutamme kattoremontin kokonaisuutena koko katon kunnon ja toimivuuden huomioiden. Koko toimitusprosessin ajan, tilauksesta toimitukseen, asioit yhden ja saman tutun yhteyshenkilön kanssa. Mitä ikinä kysyttävää sinulla matkan varrella tuleekin, puheluasi ei pompotella henkilöltä toiselle, vaan voit asioida ”oman” henkilösi kanssa.

Onko asuinpaikkasi Turku tai ympäristökunnat? Onko talosi kattoa vaille valmis vai kaipaako vanha kattosi remonttia? Sinua palvelee Jokeripellin Peltikatto Turku –palvelu.

Pyydä tarjous kattoremontista >>

Jokeripelti lupaa sinulle vaivattoman ja taatusti vettä ja aikatauluja pitävän kattoprojektin!

AAA-luokka logo
Luotettava kumppani logo
Rala pätevyys logo
Suomen peltiseppäyrittäjät logo