Peltikatto kestää sään ja katseet

Tilaa laadukas peltikatto kattojen ammattilaiselta Turun Jokeripelti Oy:ltä.

Peltikatto on kuin luotu Suomen säitä varten. Se kestää auringon porotuksen, tuiskut, tuulet, pakkasen ja kaatosateen. Oikein asennettu ja laadukkaasta pellistä valmistettu katto on huoleton ja varma valinta talosi kruunuksi. Se on huoltovapaa ja kustannuksiltaan edullinen ratkaisu. Kaunis ja kestävä peltikatto nostaa myös talosi arvoa. Peltikatto Turku –palvelulla peltikaton uusiminen tai uuteen taloon asentaminen on sinulle helppoa ja vaivatonta.

Pyydä tarjous peltikatosta »

 

Peltikatto Turku

Peltikatto Turku

Peltikatto Turku

Peltikatto on monimuotoinen, käytännöllinen ja kaunis

Materiaalina pelti on kestävää ja kevyttä, joten se sopii katolle kuin katolle. Peltikatto voidaan suunnitella ulkonäöllisesti juuri sinun taloosi sopivaksi. Erilaisia profiileita on useita, perinteisen aaltopellin lisäksi voit valita pellit neliskanttisella profiililla, konesaumakattoa muistuttavalla pinnalla tai tiilikattoa jäljittelevällä kuvioinnilla. Värivalikoimastamme löydämme varmasti sinun silmääsi miellyttävän värin ja valmiiksi värikäsitelty peltikatto on helppo hoitaa ja huoltaa. Vuosihuolloksi riittää roskien puhdistaminen kerran tai pari vuodessa. Peltikatto on kevyt, joten se ei vaadi järeitä tukirakenteita ja on siten helppo asentaa niin uuteen kuin vanhaankin taloon.

Katso referensseistä millaisia peltikattoremontteja olemme toteuttaneet »

Laadukkaat tuotteet ja materiaalit

Peltikatto Turku –palvelu toimittaa halutessasi myös tarvittavat kattoturvatuotteet, sadevesijärjestelmät ja lumiesteet peltikatolle. Näin talosi uusi peltikatto on yhtenevä ja kaunis kokonaisuus. Peltikaton aluskatteet ja muut katemateriaalit meille toimittaa kotimainen Rautaruukki, jonka laadukkaat tuotteet tunnetaan ympäri Suomen. Piipun pellitykset ja muut katon peltiosat teemme valmiiden standardiosien sijaan omalla tuotantolaitoksellamme Liedossa mittatilaustyönä juuri sinun kattoasi varten. Näin takaamme varmasti tiiviit ja vedenpitävät läpiviennit. Peltikatto on laadukas ja varma valinta.

Näin projekti kanssamme etenee

Arviointi

Katon arviointi

Vesikatteen kunnon ja korjaustarpeen arviointi paikan päällä

lisäselvitykset

lisäselvitykset

Selvitetään, tarvitaanko lisäksi: yläpohjan lisälämmöneristystä, muutoksia kattorakenteisiin tms, asbestikartoitusta tai -purkua.

tarjous

tarjous

Annamme sitovan tarjouksen.

aikataulu

projektin aikataulutus

Remontti pyritään aina toteuttamaan asiakkaan kannalta sopivimpaan aikaan. Huomioimme kiireelliset tapaukset.

remontti

Kattoremontti

Peltikattoremontin toteutus ammattitaidolla ja aikataulussa

lopputulos

huolellinen lopputulos

Jätämme jälkeemme huolella toteutetun katon ja siistityn ympäristön

Täyden palvelun rakennus- ja remonttipalvelu

Peltikatto Turku on täyden palvelun kattopalvelu. Turun Jokeripelti toteuttaa kattosi rakentamisen laadukkaasti, aikataulussa ja siten, että sinun ei tarvitse murehtia mistään. Asiantuntijamme kartoittaa paikan päällä tarpeesi ja laatii yhdessä sinun kanssasi suunnitelman katon ulkonäöstä, tarvikkeista, toteutuksesta ja aikataulusta. Antamamme tarjous on aina sitova eikä sinun tarvitse varautua yllätyksiin: Me teemme remontin luvatussa aikataulussa ja sovittuun hintaan. Aikatauluissa otamme huomioon sinulle parhaiten sopivan ajankohdan. Usein kuvitellaan, että kattotöitä voi tehdä vain keskellä kesää. Talvi on kuitenkin on mitä mainiointa aikaa kattojen rakentamiseen, joten kannattaa hyödyntää kiireisen kesäsesongin ulkopuolinen aika, jolloin hinnatkin ovat huokeammat ja almanakassa enemmän tilaa.

Rakennat sitten uutta tai remontoit vanhaa, meille jokainen kattoprojekti on tärkeä ja toteutamme ne huolella ja laadusta tinkimättä. Vanhaa kattoa korjatessamme tarkastamme aina myös katon alusrakenteet ja huolehdimme, että mahdolliset korjaukset tehdään ennen uuden katon asentamista. Emme lupaa kattoa ”parissa päivässä”, vaan lupaamme sinulle taatusti tuulet ja tuiskut kestävän katon sovitussa aikataulussa. Peltikatto Turku on takuulla elämäsi helpoin kattoprojekti!

Toteuttamiamme kohteita

turun ekotori

Tutustu

Oripään vanhustentalo

Tutustu

Luotettava toimija alueella Turku ja Varsinais-Suomi

Turun Jokeripelti on tunnettu ja luotettava kattotarvikkeiden ja peltituotteiden valmistaja ja asentaja Varsinais-Suomen alueella, pääalueenaan Turku ja ympäristökunnat.  Jokeripellin oma tuotantolaitos Liedon Tuulissuolla, hyvien kulkuyhteyksien varrella, takaa laadukkaat ja huolella valmistetut kattopeltituotteet nopeasti ja joustavasti toimitettuna. Palvelemme kattoasioissa aina asiantuntevasti ja luotettavasti.

Tarjouksemme tehdään aina sitoviksi siten että hinta pitää eikä yllättäviä lisäkustannuksia asiakkaalle tule. Pidämme kiinni sovitusta aikataulusta ja toteutamme kattoremontin kokonaisuutena koko katon kunnon ja toimivuuden huomioiden. Koko toimitusprosessin ajan, tilauksesta toimitukseen, asioit yhden ja saman tutun yhteyshenkilön kanssa. Mitä ikinä kysyttävää sinulla matkan varrella tuleekin, puheluasi ei pompotella henkilöltä toiselle, vaan voit asioida ”oman” henkilösi kanssa.

Onko asuinpaikkasi Turku tai ympäristökunnat? Onko talosi kattoa vaille valmis vai kaipaako vanha kattosi remonttia? Sinua palvelee Jokeripellin Peltikatto Turku –palvelu.

Pyydä tarjous peltikattoremontista

Jokeripelti lupaa sinulle vaivattoman ja taatusti vettä ja aikatauluja pitävän kattoprojektin!

AAA-luokka logo
Luotettava kumppani logo
Rala pätevyys logo
Suomen peltiseppäyrittäjät logo