Rahoitus

Santander logoJoustorahoitus logo

Tarvitsetko apua remontin rahoitukseen?

Rahoitus on edullinen ja joustava rahoitusmuoto, joka helpottaa taloutesi menojen suunnittelua ja tasapainottamista. Tarjoamme asiakkaillemme Santander ostorahoitus ja Joustorahoitus palveluja.

Santander ostorahoitus


Joustorahoitus

Joustorahoituksella voit rahoittaa hankintasi aina 25 000 euroon asti a maksaa takaisin itsellesi sopivissa kuukausierissä. Joustorahoitus ei edellytä käsirahaa, vakuuksia tai takaajia. Joustorahoituksella voit toteuttaa niin kohteen hankinnan kuin tarvittavat lisävarusteetkin ja huollotkin – Joustorahoituksella teet hankintoja tuotteista palveluihin ja kaikkea siltä väliltä.

Takaisinmaksu sinulle sopivissa erissä

Joustorahoituksen takaisinmaksu ei tuota yllätyksiä. Voit sopia juuri sinun aikatauluusi sopivan takaisinmaksun sopimuksenteon yhteydessä. Kuukausierä voi pienimmillään olla 1,7 % laskutushetken velkasadosta, kuitenkin vähintään 17 euroa kuukaudessa. Laskun saatuasi voit aina itse päättää, maksatko laskuun merkityn minimierän, koko velan tai jotain niiden väliltä. Lisäksi voit halutessasi pitää vuodessa kaksi lyhennysvapaata kuukautta, jolloin sinun ei tarvitse maksaa kuukausilyhennystä. Lyhennysvapaan kuukauden korot jo kulut laskutetaan seuraavassa erässä.

 

Joustorahoituksen laskuriin

 

Joustorahoituksen edut lyhyesti:

•       Rahoitettava summa voi olla jopa 25 000 euroa.

•       Joustorahoitus ei edellytä käsirahaa, takaajia tai vakuuksia. Se on pankkisuhteesta riippumaton.

•       Joustorahoituksessa ei ole vuosimaksua.

•       Joustorahoituksen maksuajat joustavat toiveidesi mukaan. Maksuaikaa voit saada jopa seitsemän vuotta.

•       Eräpäivän ja sinulle sopivan takaisinmaksuerän päätät itse

•       Voit vuodessa pitää kaksi lyhennysvapaata kuukautta jolloin sinun ei tarvitse huolehtia Joustorahoituksen takaisinmaksusta.

Joustorahoituksen myöntää Nordea Rahoitus Suomi Oy. Aleksis Kiven katu 9, 00020 NORDEA. Puhelin (09) 1651. www.nordearahoitus.fi


Lue lisää »

AAA-luokka logo
Luotettava kumppani logo
Rala pätevyys logo
Suomen peltiseppäyrittäjät logo