Aito ja kaunis tiilikatto

Jokeripelti Oy:n tiilikatto on laadukas valinta kotimaiseen maisemaan. Tiilikatto on aito, kaunis ja jäljittelemätön valinta kun haluat taloosi klassista ja ajatonta, aitoa ilmettä. 

Tiilikatto on oikein asennettuna ja hoidettuna kestävä ja turvallinen kattomateriaali. Se kestää auringon porotuksen, tuiskut, tuulet, pakkasen ja kaatosateen. Tiilikaton etuja muihin materiaaleihin nähden ovat mm. hiljaisuus sateella, pitkäikäisyys ja klassinen ulkonäkö. Tiilistä tehty katto on turvallinen, sillä se ei lähde lentoon kovemmassakaan myrskyssä. Se on myös hinnaltaan edullinen. Kaunis ja kestävä tiilikatto nostaa myös talosi arvoa. Tiilikatto Turku –palvelulla tiilikaton uusiminen tai uuteen taloon asentaminen on sinulle helppoa ja vaivatonta. Tiilikatto luotettavasti Turun Jokeripelti Oy:ltä. 

Pyydä tarjous tiilikatosta »

 

Valmis tiilikatto kohteessa

Valmis konesaumakatto kohteessa As Oy TRR ja Rauhankatu

Valmistuneita tiilikattokohteitamme: omakotitalo ja As Oy TRR ja Rauhankatu.

Lisää kuvia tiilikattokohteistamme löydät referensseistä »

Laadukkaat tuotteet ja materiaalit

Käytämme kotimaisia laadukkaita betonitiiliä, joiden muoto ja värivalikoima sopii suomalaiseen rakentamiseen ja maisemaan. Tiilikatto Turku –palvelu toimittaa uudelle katollesi halutessasi myös tarvittavat kattoturvatuotteet, sadevesijärjestelmät ja lumiesteet. Näin talosi uusi tiilikatto on yhtenevä ja kaunis kokonaisuus. Piipun pellitykset ja muut katon peltiosat teemme valmiiden standardiosien sijaan omalla tuotantolaitoksellamme Liedossa mittatilaustyönä juuri sinun kattoasi varten. Näin takaamme varmasti tiiviit ja vedenpitävät läpiviennit. Tiilikatto on klassista kauneutta arvostavan varma ja laadukas valinta.

Näin projekti kanssamme etenee

Arviointi

Katon arviointi

Vesikatteen kunnon ja korjaustarpeen arviointi paikan päällä

lisäselvitykset

lisäselvitykset

Selvitetään, tarvitaanko lisäksi: yläpohjan lisälämmöneristystä, muutoksia kattorakenteisiin tms, asbestikartoitusta tai -purkua.

tarjous

tarjous

Annamme sitovan tarjouksen.

aikataulu

projektin aikataulutus

Remontti pyritään aina toteuttamaan asiakkaan kannalta sopivimpaan aikaan. Huomioimme kiireelliset tapaukset.

remontti

Kattoremontti

Tiilikattoremontin toteutus ammattitaidolla ja aikataulussa

lopputulos

huolellinen lopputulos

Jätämme jälkeemme huolella toteutetun katon ja siistityn ympäristön

Täyden palvelun rakennus- ja remonttipalvelu

Tiilikatto Turku on täyden palvelun kattopalvelu: Jokeripelti Oy:ltä tiilikaton rakennus, asennus ja korjaus Turun alueella aina ammattitaitoisesti. Turun Jokeripelti toteuttaa kattosi rakentamisen laadukkaasti, aikataulussa. Asiantuntijamme laatii yhdessä sinun kanssasi suunnitelman katon ulkonäöstä, tarvikkeista, toteutuksesta ja aikataulusta. Antamamme tarjous on aina sitova, eikä sinun tarvitse varautua yllätyksiin sen paremmin hinnan kuin aikataulunkaan suhteen. Me teemme uuden katon tai vanhan katon remontin luvatussa aikataulussa ja sovittuun hintaan.

Meille jokainen kattoprojekti on tärkeä ja toteutamme ne huolella ja laadusta tinkimättä. Vanhaa kattoa korjatessamme tutkimme aina myös katon alusrakenteet ja huolehdimme että mahdolliset home- tai lahovauriot korjataan asiaan kuuluvasti ennen uuden katon asentamista. Tarkastamme myös, että tuuletus on riittävä. Mikäli olet vaihtamassa vanhaa peltikattoa tiilikattoon, tarkastamme että vanhat tukirakenteet soveltuvat tiilikatolle. Emme lupaa kattoa ”parissa päivässä”, vaan lupaamme sinulle taatusti tuulet ja tuiskut kestävän katon sovitussa aikataulussa. Tiilikattoremontti on takuulla elämäsi helpoin kattoprojekti!

 

Tiilikatto Turku kattotyöt kokemuksella

Tiilikatto Turku kattotyöt vankalla kokemuksella

Valmistuneita tiilikattokohteitamme.

Hyödynnä talvisesonki

Usein kuvitellaan että kattotöitä voi tehdä vain keskellä kesää ja poutasäällä. Todellisuudessa talvi on mitä mainiointa aikaa kattojen rakentamiseen, joten kannattaa hyödyntää kiireisen kesäsesongin ulkopuolinen aika, jolloin hinnatkin ovat huokeammat ja almanakassa enemmän tilaa. Ajoitamme kattotyöt sinulle parhaiten sopivaan ajankohtaan.

Toteuttamiamme suurempia kohteita

pansion koulu

Tutustu

As Oy TRR ja Rauhankatu

Tutustu

Luotettava toimija alueella Turku ja Varsinais-Suomi

Turun Jokeripelti on tunnettu ja luotettava kattotarvikkeiden ja peltituotteiden valmistaja ja asentaja Varsinais-Suomen alueella, pääalueenaan Turun seutu. Jokeripellin oma tuotantolaitos Liedon Tuulissuolla hyvien kulkuyhteyksien varrella, takaa laadukkaat ja huolella valmistetut kattopeltituotteet nopeasti ja joustavasti toimitettuna. Palvelemme kattoasioissa aina asiantuntevasti ja luotettavasti. Tarjouksemme tehdään aina sitoviksi siten, että hinta pitää eikä yllättäviä lisäkustannuksia asiakkaalle tule. Pidämme kiinni sovitusta aikataulusta ja toteutamme kattoremontin kokonaisuutena koko katon kunnon ja toimivuuden huomioiden. Koko toimitusprosessin ajan, tilauksesta toimitukseen, asioit yhden ja saman tutun yhteyshenkilön kanssa. Mitä ikinä kysyttävää sinulla matkan varrella tuleekin, puheluasi ei pompotella henkilöltä toiselle, vaan voit asioida ”oman” henkilösi kanssa.

Onko asuinpaikkasi Turku tai ympäristökunnat? Onko talosi kattoa vaille valmis vai kaipaako vanha kattosi remonttia? Sinua palvelee Jokeripellin ammattilaiset.

Ota yhteyttä ja kysy lisää »

Jokeripelti lupaa sinulle vaivattoman ja taatusti vettä ja aikatauluja pitävän kattoprojektin!

Lue myös: Vesikatto, Konesaumakatto, Taloyhtiön kattoremontti

AAA-luokka logo
Luotettava kumppani logo
Rala pätevyys logo
Suomen peltiseppäyrittäjät logo