VESIKATTO ON TALOSI TÄRKEIN ELEMENTTI

Suojaa kotisi kaikki rakenteet - valitse laadukas vesikatto Turussa Jokeripelti Oy:ltä. Vesikatto pitää sadeveden ja kosteuden pois vääristä paikoista.

Kun haluat säätä ja aikaa kestävän vesikaton, teetä se Jokeripellillä. Haluatpa peltikaton tai tiilikaton, me asennamme sen kattomiehen ammattiylpeydellä.

Pyydä tarjous vesikatosta 

Vesikatto Turku uusi upea musta katto

Vesikatto Turku uusi upea punainen katto

Näin projekti etenee kanssamme

Arviointi

Katon arviointi

Vesikatteen kunnon ja korjaustarpeen arviointi paikan päällä

lisäselvitykset

lisäselvitykset

Selvitetään, tarvitaanko lisäksi: yläpohjan lisälämmöneristystä, muutoksia kattorakenteisiin tms, asbestikartoitusta tai -purkua.

tarjous

tarjous

Annamme sitovan tarjouksen.

aikataulu

projektin aikataulutus

Remontti pyritään aina toteuttamaan asiakkaan kannalta sopivimpaan aikaan. Huomioimme kiireelliset tapaukset.

remontti

Kattoremontti

Vesikattoremontin toteutus ammattitaidolla ja aikataulussa

lopputulos

huolellinen lopputulos

Jätämme jälkeemme huolella toteutetun katon ja siistityn ympäristön

Esimerkkejä suuremmista kohteistamme

AS OY liisankatu

Tutustu

Luostarinkadun päiväkoti

Tutustu

Vesikatto Turku - hyödynnä kokemuksemme

Teemme yhteystyötä maan suurimpien kattomateriaali valmistajien kanssa, tämä takaa asiakkaalle nopeat toimitukset, juuri asiakkaan vesikatolle räätälöidyt tuotteet sekä loistavat takuuajat. Korjaatpa vanhaa tai rakennat uutta, olemme tarvitsemasi vesikattojen erikoisliike. Meiltä saat kaikki vesikatoille tarvitsemasi tuotteet aluskatteesta piipunhattuun asti. Koulutetut asentajamme palvelevat vesikaton asennuksessa sinua mielellään. Tutustu remonttikohteisiimme »

Luotettava toimija alueella Turku ja Varsinais-Suomi

Turun Jokeripelti Oy on tunnettu ja luotettava kattotarvikkeiden ja peltituotteiden valmistaja ja asentaja Varsinais-Suomen alueella, pääalueenaan Turku ja ympäristökunnat. Jokeripellin oma tuotantolaitos Liedon Tuulissuolla, hyvien kulkuyhteyksien varrella, takaa laadukkaat ja huolella valmistetut kattopeltituotteet nopeasti ja joustavasti toimitettuna. Palvelemme kattoasioissa aina asiantuntevasti ja luotettavasti.

Tarjouksemme tehdään aina sitoviksi siten että hinta pitää eikä yllättäviä lisäkustannuksia asiakkaalle tule. Pidämme kiinni sovitusta aikataulusta ja toteutamme kattoremontin kokonaisuutena koko katon kunnon ja toimivuuden huomioiden. Koko toimitusprosessin ajan, tilauksesta toimitukseen, asioit yhden ja saman tutun yhteyshenkilön kanssa. Mitä ikinä kysyttävää sinulla matkan varrella tuleekin, puheluasi ei pompotella henkilöltä toiselle, vaan voit asioida ”oman” henkilösi kanssa.

Onko asuinpaikkasi Turku tai ympäristökunnat? Onko talosi kattoa vaille valmis vai kaipaako vanha kattosi remonttia? Sinua palvelee Jokeripellin Peltikatto Turku –palvelu.

Pyydä tarjous kattoremontista >>

Jokeripelti lupaa sinulle vaivattoman ja taatusti vettä ja aikatauluja pitävän kattoprojektin!

AAA-luokka logo
Luotettava kumppani logo
Rala pätevyys logo
Suomen peltiseppäyrittäjät logo