Huopakattoremontti pieniin ja isoihin kohteisiin

Me teemme huopakattoremontit Turun alueella kaikenkokoisiin kohteisiin laadukkaalla työnjäljellä ja loistavalla asiakaspalveluasenteella. Turun Jokeripelti on kotimaisen BMI Icopalin valtuutettu asentaja - ja tätä titteliä ei kaikille myönnetä!

Haluan tarjouksen huopakatosta

 

huopakattoremontti - Turun Jokeripelti

huopakattoremontti - Turun Jokeripelti

Laatutyötä Turun alueella jo 10 vuotta

Turun Jokeripelti on kattoalan konkari, joka toteuttaa huopakattoremontin sovitusti ja tarkasti ympäri vuoden. Mikään kohde ei ole meille liian pieni tai suuri, sillä palvelemme kaikkia aina yksityisasiakkaita taloyhtiöihin. Kun me poistumme paikalta, voit luottaa siihen, että kattosi on viimeistä piirtoa myöten laadukas ja pitävä. Annamme työllemme 5 vuoden takuun. 

Huopakattoremontti etenee kanssamme seuraavasti

Arviointi

Katon arviointi

Vesikatteen kunnon ja korjaustarpeen arviointi paikan päällä

lisäselvitykset

lisäselvitykset

Selvitetään, tarvitaanko lisäksi: yläpohjan lisälämmöneristystä, muutoksia kattorakenteisiin tms, asbestikartoitusta tai -purkua.

tarjous

tarjous

Annamme sitovan tarjouksen.

aikataulu

projektin aikataulutus

Remontti pyritään aina toteuttamaan asiakkaan kannalta sopivimpaan aikaan. Huomioimme kiireelliset tapaukset.

remontti

Kattoremontti

Huopakattoremontin toteutus ammattitaidolla ja aikataulussa

lopputulos

huolellinen lopputulos

Jätämme jälkeemme huolella toteutetun katon ja siistityn ympäristön

BMI Icopalin kotimaiset materiaalit

BMI Icopal logo

BMI Icopalin laatuun voit luottaa: kotimaiset, kestävästi valmistetut Plano-kattolaatat ja TopSafe-tiivissaumakatteet on suunniteltu Suomen vaihteleviin säihin, pakkasesta paahteeseen. Napakasti alustaansa kiinnittyvät kattolaatat ja tiivissaumakatteet eivät rämise eivätkä kolise vaikka kuinka myrskyäisi – ne kestävät tiiviisti paikallaan säässä kuin säässä. 

Plano-kattolaatat ja TopSafe –tiivissaumakatteet on päällystetty kivisirotteella, joka antaa katolle tutun, luonnollisen ilmeen. BMI Suomen huopakatot sulautuvat aina tyylikkäästi ympäröivään maisemaan. BMI Suomen bitumikatteet tekevät katosta taatusti vesitiiviin: joustava ja kestävä materiaali taipuu tiiviisti katon kaikkiin yksityiskohtiin. 

Plano- ja TopSafe -katteet ovat myös turvallisia katon alla asujille. Pitävän pinnan ansiosta lumi sulaa katolta hallitusti eikä putoa odottamatta suurena massana alas. Kun huollat kattoa, kivisirotepinta on jalan alla pitävä – muista silti turvavarusteet, kun kiipeät katolle. 

Kun haluat tyylikkään, turvallisen ja pitävän katteet, valitse BMI Suomen Plano-kattolaatat tai TopSafe Pro –tiivissaumakate. 

 

huopakattoremontti - Turun Jokeripelti

huopakattoremontti - Turun Jokeripelti

Uusi huopakatto?

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous niin olemme sinuun yhteydessä.

Haluan tarjouksen huopakatosta

AAA-luokka logo
Luotettava kumppani logo
Rala pätevyys logo
Suomen peltiseppäyrittäjät logo