Kattohuolto ammattilaiselta Turun seudulla

Siirrä kattoremontti hamaan tulevaisuuteen huoltamalla kattoa vuosittain. Varaa kattohuolto Jokeripelliltä! Palvelemme omakotiasujia ja taloyhtiöitä ja pääasiallinen toimialueemme on Turku. Meiltä myös katon pinnoitus ja kätevät huoltosopimukset!

Pyydä tarjous huollosta »

Usein kysyttyä

Ohessa vastauksia muutamiin yleisiin kysymyksiin liittyen kattohuoltoon.

Milloin kattohuolto on ajankohtaista?

Kattohuolto kannattaa teettää vuosittain, jotta sadevesijärjestelmän toiminta varmistetaan, kattoa vaurioittavat roskat poistetaan ja pienet vauriot korjataan.

Miksi katto kannattaa huoltaa vuosittain?

Kun katon kunnosta pitää huolta säännöllisesti, katon elinikä pitenee merkittävästi. Näin kallista kattoremonttia saadaan lykättyä tuonnemmas. Lisäksi orastavat ongelmat havaitaan hyvissä ajoin.

Miksi Jokeripelti?

Pyrimme aina ensisijaisesti pidentämään katon elinkaarta eli tarkoituksenamme ei ole myydä kattoremonttia, jollei se ole aiheellinen. Meillä on satojen kattojen kokemus ja ammattitaitoiset tekijät. Lisäksi meiltä saat kätevän huoltosopimuksen, jonka puitteissa käymme vuosittain tarkastamassa katon kunnon.

Kattoremontti Turku

Kattohuolto Turku ja lähialueet

Pidä katostasi hyvää huolta

Katto pysyy vuosikymmeniä hyvässä kunnossa säännöllisellä huollolla. Katemateriaalin kunto on syytä tarkistaa vähintään kerran vuodessa. Auringon uv-säteily ja esimerkiksi puiden oksat ja lehdet voivat vaurioittaa katon maalipintaa tai aiheuttaa huovan tai tiilten haurastumista ja halkeilua.

Lisäksi läpivientien tiiveys kannattaa tarkistuttaa säännöllisesti. Katteen alapuolelta voidaan nähdä onko aluskate ehkä ja kuiva läpivientien kohdalta, ovatko kiinnitysruuvit tai ruuvien tiivisteet ehjät tai ruosteessa tai näkyykö vuotokohtia tai tummentumia.

Mitä kattohuolto voi sisältää:

 • Roskien ja lehtien poistaminen
 • Katon pesu
 • Katon maalaus
 • Läpivientien tarkistus ja kittaus
 • Sadevesijärjestelmän puhdistus
 • Ruostuneiden ruuvien vaihtaminen

Näin projekti hoidetaan

 1. Ilmainen kartoituskäynti (n. 15 min), jossa katsomme katon yleiskunnon ja kriittiset kohdat
 2. Asiakas saa 1-2 sivun raportin, mitä huoltotoimenpiteitä katto edellyttää
 3. Toimitamme huolto- tai korjausehdotuksen hintoineen
 4. Kun sopimus on syntynyt, sovimme aikataulun kattohuollolle
 5. Viemme kaikki töistä tulevat purkujätteet mennessämme
 6. Projekti kestää 1-3 päivää

Ota yhteyttä kokeneeseen ammattilaiseen

Lähtökohtamme on, että emme pyri myymään arvokasta kattoremonttia ennen kuin sille on oikeasti tarvetta. Pyrimme aina ensisijaisesti katon eliniän pidentämiseen säännöllisillä huoltotoimenpiteillä.

Olemme huoltaneet ja korjanneet satoja ja satoja kattoja Turun seudulla, joten tiedämme tarvittavat toimenpiteet jokaiseen kohteeseen. Toteutamme kattohuollot ja -remontit aina asiakkaalle parhaalla mahdollisella hinta-laatusuhteella. Pääsemme paikalle nopealla aikataululla, jotta et joudu pähkäilemään kattosi kuntoa yksin. Tilaa kattohuolto Turku ja ota meihin yhteyttä jo tänään!

Pyydä tarjous kattohuollosta »

AAA-luokka logo
Luotettava kumppani logo
Rala pätevyys logo
Suomen peltiseppäyrittäjät logo