Taloyhtiön kattoremontti haastaviinkin kohteisiin

Kattoremontit taloyhtiöille Turussa ja Turun lähialueilla, myös muualla Etelä-Suomessa. Teemme Turun alueella eniten taloyhtiöiden kattoremontteja, joten jos etsit kokenutta toimijaa, olet oikeassa paikassa. Toteutamme myös erittäin laajoja ja haastavia projekteja.

Kattoremontti tulossa? Suunnitellaan yhdessä ajoissa

Miksi tilata kattoremontti Jokeripelliltä?

Eniten tehtyjä remontteja

Toteutimme vuoden 2019 aikana eniten taloyhtiön kattoremontteja Turun alueella, joten voit luottaa osaamiseemme haastavissakin projekteissa.

Pitkä kokemus

Meillä on yli 10 vuoden kokemus alalta. Luotamme kokemukseemme ja työmme jälkeen niin paljon, että tarjoamme kattoremontille myös alan pisimmän takuun.

Joustavuus

Me otamme vastaan myös haastavat kohteet, joista muut usein kieltäytyvät. Monipuoliset referenssimme puhuvat puolestaan.

 

Kattoremontissa tehty tiilikatto

Taloyhtiön kattoremontti Turku ja lähialueet

Katot kattoremontin jälkeen As Oy TTR ja Rauhankadulla ja As Oy Liisankadulla.

Kattoremontin eteneminen

Olemme toteuttaneet menestyksellisesti satoja taloyhtiöiden kattoremontteja Turussa ja koko Etelä-Suomen alueella. Päätoimialueemme on Turku ja sen lähikunnat, mutta palvelemme asiakkaita toki myös kauempana. Projektimme etenevät selkeästi, aikataulussa ja viestimme asiakkaallemme niiden etenemisestä.

Arviointi

Katon arviointi

Vesikatteen kunnon ja korjaustarpeen arviointi paikan päällä.

lisäselvitykset

lisäselvitykset

Selvitetään, tarvitaanko lisäksi yläpohjan lisälämmöneristystä, muutoksia kattorakenteisiin tms, asbestikartoitusta tai -purkua.

tarjous

tarjous

Annamme sitovan tarjouksen kattoremontista.

aikataulu

projektin aikataulutus

Remontti pyritään aina toteuttamaan asiakkaan kannalta sopivimpaan aikaan. Huomioimme kiireelliset tapaukset.

remontti

Kattoremontti

Taloyhtiön kattoremontin toteutus ammattitaidolla ja aikataulussa.

lopputulos

huolellinen lopputulos

Jätämme jälkeemme huolella toteutetun katon ja siistityn ympäristön.

Toteuttamiamme kohteita

AS OY liisankatu

Kuvaus tulossa.

Tutustu

AS OY petäjäpuisto

Kuvaus tulossa.

Tutustu

Aloita taloyhtiön kattoremontin suunnittelu ajoissa

Remontti kannattaa laittaa vireille hyvissä ajoin, sillä päätöksenteko vie usein aikaa. Toimenpiteet kannattaa tehdä ennen kuin ongelmia ilmenee. Tulemme mielellämme katsomaan, missä kunnossa taloyhtiönne katto on. Toteutamme tiilikatot ja peltikatot esimerkiksi kerrostaloihin, toimistorakennuksiin, kouluihin ja rivitaloihin.

Katon kuntotarkastuksen teettäminen ja tarjouksen pyytäminen on suositeltavaa jo ennen yhtiökokousta, jotta päätöksenteon tukena on ammattilaiselta saatua tietoa.

Asbestimittaus ja asbestipurku kattoremontin yhteydessä

Asbestikartoitus on nykyisen asbestilain mukaan pakollinen, mikäli kiinteistö on rakennettu ennen vuotta 1994 eikä asbestikartoitusta ole tehty. Taloyhtiöiden vanhat katot saattavat sisältää asbestia, joten teemme aina tilanteen vaatiessa myös asbestikartoituksen, jossa selvitämme vanhan katteen materiaalin.

Turun Jokeripelti Oy:llä on myös Aluehallintoviraston myöntämä asbestinpurkutyölupa. Asbestipuruissa noudatamme aina tarkasti kaikkia virallisia määräyksiä ja hävitämme asbestipitoiset jätteet aina asiaankuuluvalla tavalla.

Kysy lisää kattoremontista

Kattoremontit ympäri vuoden

Turun Jokeripelti Oy tekee taloyhtiöiden kattoremontteja ympäri vuoden. Talvi onkin taloyhtiön kattoremontille mitä mainiointa aikaa, sillä kiireisen kesäsesongin ulkopuolella kalenterissamme on yleensä enemmän tilaa, mutta myös hintamme ovat huokeampia.

Olemme Varsinais-Suomen alueella tunnettu toimija, jonka kanssa aikataulut ja viestintä toimivat ja yhteistyö on mutkatonta. Päätoimialuettamme on Turku ja lähialueet, mutta palvelemme asiakkaita tarpeen mukaan kauempaakin. Teemme laadukasta jälkeä 10 vuoden kokemuksella ja meillä on suosittelijoinamme liuta tyytyväisiä asiakkaita.

Tilaa taloyhtiön kattoremontti luotettavalta ammattilaiselta, ota meihin yhteyttä jo tänään!

Pyydä tarjous kattoremontista

AAA-luokka logo
Luotettava kumppani logo
Rala pätevyys logo
Suomen peltiseppäyrittäjät logo