Taloyhtiön kattoremontti

Taloyhtiön kattoremontti suojaa kiinteistöä kosteudelta ja sään vaihteluilta. On erittäin tärkeää että kattoa huolletaan säännöllisesti, koska erityisesti rankka talvi rasittaa kattoa. Taloyhtiön kattoremontin kustannukset ja kesto riippuvat aina remontin laajuudesta. Kun kattoremontti tulee ajankohtaiseksi, helpoin tapa on ottaa yhteys edustajaamme. Jokeripelti Oy on erikoistunut taloyhtiöiden katttoremontteihin jo vuosien kokemuksella.

Ota yhteyttä »

Taloyhtiön kattoremontti Jokeripelti Oy:ltä

Jokeripelti Oy tarjoaa täyden palvelun kattoremontit taloyhtiöille. Toteuttamme laadukkaat kattoremontit aina sovitussa aikataulussa, eikä remontista aiheudu turhaa vaivaa asiakkaalle. Ennen remonttia tulemme paikan päälle kartoittamaan korjaustarpeen. Käymme taloyhtiön edustajan kanssa yhdessä läpi suunnitelman, jossa käsitellään katon ulkonäkö, käytettävät tarvikkeet, toteutuksen yksityiskohdat ja aikataulu. Annamme sitovan tarjouksen, jonka hyväksymisen jälkeen asiakkaan ei tarvitse olla huolissaan lisäkustannuksista tai aikataulun pitämisestä.

Teemme taloyhtiön kattoremontit aina luvatussa aikataulussa ja sovittuun hintaan unohtamatta kuitenkaan työturvallisuutta, josta huolehdimme aina moitteettomasti henkilökuntaamme sekä taloyhtiön asukkaita ajatellen. Otamme aikataulussa huomioon asukkaille parhaiten sopivan ajankohdan. Jos remontilla on kiire, esimerkiksi jos katto jo vuotaa, taloyhtiön kattoremontti tehdään tarvittaessa nopeastikin.

Hyödynnä sesongin ulkopuolinen aika, toteuta remontti talvella

Yleisesti uskotaan, että kattoremontin voi tehdä vain kesällä ja poutasäällä. Talvi on kuitenkin todellisuudessa mitä loistavinta aikaa toteuttaa taloyhtiön kattoremontti, joten kannattaa hyödyntää kiireisen kesäsesongin ulkopuolinen aika. Silloin hinnatkin ovat edullisemmat ja kalenterissa on enemmän tilaa.


taloyhtiön kattoremontti vuodenajasta riippumatta

Remontit toteutetaan aina laadusta tinkimättä

Jokainen taloyhtiön kattoremontti on meille yhtä tärkeä ja toteutamme ne aina huolella ja laadusta tinkimättä. Emme lupaa kattoa ”muutamassa päivässä”, vaan lupaamme taloyhtiölle takuuvarmasti tuulet ja tuiskut kestävän katon asiakkaan kanssa sovitussa aikataulussa. Remonttipalvelu sisältää huolellisen vesikaton asennuksen aluskatteesta piipunhattuun. Varmistamme, että mahdolliset laho- tai homevauriot korjataan asianmukaisesti ennen uuden katon asennusta. Tarkastamme myös asianmukaisesti välikaton eristeet ja tuuletuksen.

Taloyhtiön kattoremontin yhteydessä hoituvat myös muut työt

Kattoremontin yhteydessä uusimme myös sadevesijärjestelmät, lumiesteet ja kattoturvatuotteet kuten palotikkaat ja kulkusillat. Lopuksi siivoamme jälkemme. Mottomme kuuluukin: viemme vanhat pois ja tuomme uudet tilalle. Jokeripelti Oy:n taloyhtiön kattoremontti on täyden palvelun remontti. Kattomateriaalista riippuen asennustakuumme on 5-6 vuotta, materiaaleille jopa 20–50 vuotta. Meiltä tilattuna katon remontti on siis pitkälle tulevaan turvaa antava remonttityö.

Asbestikartoitus

Vanhat katot saattavat myös sisältää asbestia, joten teemme myös asbestikartoituksen, jossa selvitämme vanhan katteen materiaalin. Jokeripelti Oy:llä on Aluehallintoviraston myöntämä asbestinpurkutyölupa, asbestipuruissa noudatamme aina tarkasti kaikkia virallisia määräyksiä ja asbestipitoiset jätteet hävitämme aina asiaankuuluvalla tavalla.

Kestävät materiaalit ja tarvikkeet takaavat laadun

Käytämme aina kotimaisia parhaan laadun materiaaleja ja omat tuotantotilamme sekä osaava henkilökuntamme takaavat sen, että toteuttamamme kattoremontti on oikea valinta juuri teidänkin taloyhtiöllenne!

Taloyhtiöiden edustaja
Lasse Lilja 040-9382 553

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Toteutamme monipuolisesti myös mm. peltikatot, konesaumakatot ja tiilikatot kaikkiin kohteisiin.

AAA-luokka logo
Luotettava kumppani logo
Rala pätevyys logo
Suomen peltiseppäyrittäjät logo