Kattoremontti

Ota yhteyttä ›

Meiltä elämäsi helpoin kattoremontti | Turku ja Varsinais-Suomi

Turun Jokeripelti toteuttaa kattoremontit rinta rottingilla, sillä työmme laadukkuus on meille suuri ylpeyden aihe.

Olemme tiilikatto- ja peltikattoremonttien kokenut erikoisosaaja, mutta toteutamme myös esimerkiksi kattokaltevuuden muutostöitä ja huopakattoremontteja. Kun tilaat kattoremontin meiltä, sinä voit olla huoletta: lupaamme sinulle taatusti tuulet ja tuiskut kestävän katon sovitussa aikataulussa sovittuun hintaan. Jokeripelti toteuttaa kattoremonttisi missä päin Turkua tai Etelä-Suomea tahansa.

Mistä tietää, onko katto remontin tarpeessa?

Me selvitämme sen puolestasi. Katto kannattaa tarkastaa säännöllisesti ja mahdollinen kattoremontti teettää hyvissä ajoin ennen kuin katto esimerkiksi vuotaa ja aiheuttaa mittavat vahingot. Kutsu meidät kartoituskäynnille, niin asiantuntijamme kartoittaa korjaustarpeen ja laatii yhdessä kanssasi suunnitelman katon ulkonäöstä, käytettävistä tarvikkeista, toteutuksesta ja aikataulusta.

Muista myös hyödyntää kattoremontista saatava kotitalousvähennys!

Ota yhteyttä ›

Tiilikatto- ja peltikattoremonttien ammattilainen

Jokeripelti Oy:n tiilikatto on laadukas valinta

Ormax- tiilikatto on aito, kaunis ja jäljittelemätön valinta, kun haluat taloosi klassista ja ajatonta ilmettä. Tiilikatto on oikein asennettuna ja hoidettuna kestävä ja turvallinen kattomateriaali. Se kestää auringon porotuksen, tuiskut, tuulet, pakkasen ja kaatosateen.

Tiilikaton etuja muihin materiaaleihin nähden ovat muun muassa hiljaisuus sateella, pitkäikäisyys ja klassinen ulkonäkö. Tiilistä tehty katto on turvallinen ja se on myös hinnaltaan edullinen. 

Peltikatto on kuin luotu Suomen säitä varten

Oikein asennettu ja laadukkaasta pellistä valmistettu katto kestää vaihtelevat säät, on huoleton ja varma valinta talosi kruunuksi. Se on huoltovapaa ja kustannuksiltaan edullinen ratkaisu. 

Materiaalina pelti on kestävää ja kevyttä. Peltikatto voidaan suunnitella ulkonäöllisesti juuri sinun taloosi sopivaksi. Erilaisia profiileita on useita ja värivalikoimastamme löydämme varmasti sinun silmääsi miellyttävän värin. Valmiiksi värikäsitelty peltikatto on helppo hoitaa ja huoltaa. Vuosihuolloksi riittää roskien puhdistaminen kerran tai pari vuodessa.

Rakennat sitten uutta tai remontoit vanhaa – tilaa meidät kartoituskäynnille tai pyydä tarjous!

Ota yhteyttä ›

Miten kattoremontti etenee?

Meidän kanssamme helposti ja aina aikataulussa!

  • Tarjouspyyntö/ katon arviointi
  • Lisäselvitykset
   Selvitetään, tarvitaanko lisäksi esimerkiksi yläpohjan lisälämmöneristystä, muutoksia kattorakenteisiin, asbestikartoitusta tai -purkua.
 1. Tarjous
  • Laadimme aina sitovan tarjouksen.
 2. Projektin aikataulutus
  • Remontti pyritään toteuttamaan aina asiakkaan kannalta sopivimpaan aikaan. Huomioimme myös kiireelliset tapaukset.
 3. Kattoremontti
  • Toteutamme kattoremontin ammattitaidolla, aikataulussa ja sovittuun hintaan.
 4. Huolellinen lopputulos
  • Jätämme jälkeemme huolella toteutetun katon ja siistityn ympäristön.
Ota yhteyttä ›

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita